Andesteg på træpillegrill

At lave and på din Traeger grill er utrolig let, og som en bonus slipper du for osen i køkkenet. I denne opskrift viser vi, hvordan du griller anden, så den både bliver saftig og mør.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Køkken

  1. Fjern evt. indmad inde i anden
  2. Klip det yderste af vingerne
  3. Salt anden indvendigt og udvendigt, og fyld den med svesker og æbler. Luk med snor eller nål
  4. Hæld vand i bradepanden samt rødløg, gulerødder, svesker, timian og de afklippede vinger
  5. Placer anden på en rist ovenpå bradepanden

Grill

  1. Indstil og forvarm grillen til 110°C.
  2. Sæt bradepanden med anden ind på grillristen
  3. Grill den i ca. 2,5-3 timer til en kernetemperatur på ca. 60°C. Skru derefter grillen op til 245°C.
  4. Tag bradepanden med fond ud. Læg igen anden direkte på grillristen i ca. 20-30 min. til en kernetemperatur på 70°C for sprødt skind
  5. Tag anden af grillen og lad den hvile i 15 min. inden udskæring
  6. Si fond op i en gryde. Tilsæt appelsinsaft og fløde og kog det op. Tilsæt evt. kulør og jævning
  7. Smag sovsen til med salt og peber

Anret

  1. Klip eller skær anden ud og server med en lækker andesovs

Print opskriften

arrow_upward