Iskager med tivolikrymmel

Disse lækre iskager kan både bruges som en svalende eftermiddagssnack, eller som en frisk dessert efter grillmiddagen. Kagerne er bagt på grillen, og kan kombineres med din yndlings-is. Til slut vendes de i børnenes favorit, tivolikrymmel, for at give lidt ekstra fest og farver. Dette kan selvfølgelig sagtens udskiftes med finthakkede nødder.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Dessert
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Dejen:

  1. Bland mel, salt og bagepulver.
  2. Tilsæt blødt smør, samt sukker og pisk det luftigt.
  3. Tilsæt æg og vaniljesukker.
  4. Tilsæt mel og mælk.
  5. Tilsæt til sidst ½ dl tivolikrymmel i dejen og vend den forsigtigt rundt.
  6. Sæt kugler af 2 spsk. dej på en grillbakke/plade beklædt med bagepapir, og tryk kuglerne flade med bunden af et glas, som er dyppet i lidt vand og derefter i sukker.

Forbered isfyldet:

  1. Udstik isen med et glas dyppet i varm vand, og sæt isstykkerne på frys indtil de skal bruges.

Bag kagerne:

  1. Varm grillen op til 175°C.
  2. Sæt grillbakken/pladen ind på grillen, og bag kagerne til de er lysebrune. Det tager ca. 10-12 min.
  3. Lad kagerne køle af.

Anretning:

  1. Byg iskagen ved at sætte to kager omkring de udstukne is-stykker.
  2. Vend iskagerne rundt i tivolikrymmel.
  3. Spis iskagerne med det samme.

Print opskriften

arrow_upward