play_circle_outline youtube
Boef Stroganoff Opskrift Gasgrill 1
Boef Stroganoff Opskrift Gasgrill 2

Bøf stroganoff

Bøf stroganoff er en af de helt store klassiske gryderetter, og i denne opskrift viser Mads Niemann, hvordan du nemt fremtryller retten ved hjælp af en støbejernsgryde på din grill. Vores bøf stroganoff får sin dejlige dybe smag fra bl.a. champignon, bacon og masser af paprika, og fordi vi først vender oksekødet i mel, får gryderetten også den helt rette cremede sauce. Der er rig mulighed for at servere dit yndlingstilbehør dertil – vi kan f.eks. anbefale ris, pasta eller en god, gammeldags kartoffelmos.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargør:

  1. Start med at skære kødet ud i strimler.
  2. Bland hvedemel med paprika, røget paprika og salt og peber, og vend kødstrimlerne heri.
  3. Skær champignon i kvarte, og hak løgene fint.

Grillen:

  1. Steg bacon tern sprøde i en støbejernsgryde på grillen, og læg dem til side.
  2. Steg champignon og løg i bacon fedtet, til de er brunet godt af.
  3. Smelt smør i støbejernsgryden, og brun kødet. Tilsæt tomatpure, løg, bacon, champignon, laurbærblade og oksefond.
  4. Læg låg på gryden, og lad det småsimre i 45-60 minutter. 
  5. Tilsæt piskefløde, og smag til med paprika, salt og peber.

Print opskriften

arrow_upward