Ingredienser
Sådan gør du
Løgkompot:
- Pil løgene, og skær dem i skiver.
- Smelt smørret i en gryde, og steg løgene til de falder sammen.
- Tilsæt eddike, sukker og timian. Skru ned for varmen.
- Lad løgene simre i ca. 30 min. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Gorgonzolacreme:
-
Kom ost, creme fraiche samt piskefløde i en blender og kør det hele sammen til en tyk, cremet masse, som smages til med salt og peber samt citronsaft og citronskal.
Løgringe:
- Skær løgene i tykke skiver.
- Bland mel, bagepulver, salt og peber sammen. Tilsæt øl og pisk indtil dejen er ensartet.
- Varm olien op til 170-180 °C.
- Skil løgskiverne fra hinanden, så du får en masse løgringe. Vend en håndfuld løgringe i dejen, og tag derefter en løgring op af gangen og kom den ned i den varme olie.
- Fritér 10-15 løgringe ad gangen. Tag løgringene op, når de er gyldne og sprøde.
- Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle, hvorefter de er klar til brug.
Flapmeat:
- Grill dit stykke flapmeat på SIZZLE ZONEN i 3-4 min. på hver side.
- Ønsker man kødet mindre rødt, skal kødet blot have lidt længere på hver side.
- Rist brioche burgerboller på grillen.
- Når kødet har trukket i 10 min, skæres det i skiver.
- Til slut skal burgeren samles med salat, flapmeat, løgkompot, gorgonzolacreme og løgringe.