play_circle_outline youtube
Hurtig Pulled Pork Opskrift Pillegrill 3
Hurtig Pulled Pork Opskrift Pillegrill 2
Hurtig Pulled Pork Opskrift Pillegrill 1

Hurtig pulled pork

En saftig og mør omgang pulled pork er en ren himmerigsmundfuld, men det er bestemt ikke en ret, som egner sig til de utålmodige. Pulled pork bliver nemlig traditionelt set tilberedt over adskillige timer (ofte op til 15 timer), men hvis du gerne vil snyde lidt, så kan du sagtens nedjustere tiden ved at følge denne opskrift. Denne ”hurtige” pulled pork opnår ikke helt samme ekstreme mørhed, som pulled pork tilberedt mellem 12-15 timer, men til gengæld får du mere af den sprøde og smagfulde ”bark”, som Anders ”Ædedolken” Lang også viser i opskriftsvideoen.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Køkken:

  1. Del en nakkefilet i 3 små stege på den korte led.
  2. Rub alle 3 stykker over det hele og lad dem evt. stå i ca. 2 timer på køl.

Grill:

  1. Indstil og klargør grillen til 105 °C
  2. Læg de 3 nakkefiletstykker på grillristen med luft imellem ved 105 °C i ca. 3 timer.
  3. Skru grillen op på 125 °C og grill videre i ca. 3-5 timer til en kernetemperatur på omkring 88-90 °C Tag dem af og lad dem hvile i ca. 15 min. inden du trækker det fra hinanden.
  4. Bland dit pulled pork med ½ dl bbq-sauce.

Anret:

  1. Du kan f.eks. anvende dit pulled pork i en burger eller som fyld til en hotdog. I videoen topper vi vores pulled pork hotdog med lynstegte padron peber samt syltede og stegte løg.

Print opskriften

arrow_upward