Ingredienser
Sådan gør du
Grillning:
- Start grillen på 180 °C og stil en støbejernspande på grillristen.
- Brun kødet i støbejernspanden når den og grillen er varm. Bland gerne smørret med lidt rapsolie, så brænder smørret ikke så let.
- Læg derefter roastbeefen i et ildfast fad. Gnub kødet med din favorit rub fra Traeger. Vi har brugt ”Blackened Saskatchewan Rub".
- Sænk temperaturen i grillen til ca. 100 °C. Har den Super Smoke® funktion, så brug dette hvis du vil have en kraftigere røgsmag i kødet.
- Stik et stegetermometer i kødet og læg tomater, laurbærblade og hvidløg ved siden af kødet.
- Grill roastbeefen til kernetemperaturen rammer ca. 60 °C for rødt kød, 65 °C for rosa og 70 °C for gennemstegt.
- Tag kødet ud og pak det ind i slagterpapir og derefter folie udenom for at holde på varmen. Brug alternativt en varmekasse.
Paprikapesto:
- Indstil grillen på 250 °C.
- Del peberfrugterne i to og tag kernerne ud. Læg dem med skallen opad på grillristen og grill dem til de begynder at blive sorte. Tager ca. 15–20 min.
- Kom peberfrugterne i en skål med låg og lad dem stå i ca. 15 min., så er skallen nemmere at hive af.
- Bland de skrællede peberfrugter med valnødder, paprika og olie. Blend det sammen til en pesto med en stavblender.
- Smag til med salt og peber.
Servering:
-
Vi serverer her roastbeefen med lidt grillede tomater, asparges, champignon og vores nylavede paprikapesto.