Roastbeef på pillegrill med paprikapesto

En saftig grillet roastbeef, der er gnedet godt ind i BBQ rub og smagt til med tomater, laurbærblade og hvidløg - det er bare sagen. Her serverer vi den med lidt tomater, asparges, svampe og en lækker paprikapesto. Velbekomme!

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Grillning:

  1. Start grillen på 180 °C og stil en støbejernspande på grillristen.
  2. Brun kødet i støbejernspanden når den og grillen er varm. Bland gerne smørret med lidt rapsolie, så brænder smørret ikke så let.
  3. Læg derefter roastbeefen i et ildfast fad. Gnub kødet med din favorit rub fra Traeger. Vi har brugt ”Blackened Saskatchewan Rub".
  4. Sænk temperaturen i grillen til ca. 100 °C. Har den Super Smoke® funktion, så brug dette hvis du vil have en kraftigere røgsmag i kødet.
  5. Stik et stegetermometer i kødet og læg tomater, laurbærblade og hvidløg ved siden af kødet.
  6. Grill roastbeefen til kernetemperaturen rammer ca. 60 °C for rødt kød, 65 °C for rosa og 70 °C for gennemstegt.
  7. Tag kødet ud og pak det ind i slagterpapir og derefter folie udenom for at holde på varmen. Brug alternativt en varmekasse.

Paprikapesto:

  1. Indstil grillen på 250 °C.
  2. Del peberfrugterne i to og tag kernerne ud. Læg dem med skallen opad på grillristen og grill dem til de begynder at blive sorte. Tager ca. 15–20 min.
  3. Kom peberfrugterne i en skål med låg og lad dem stå i ca.  15 min., så er skallen nemmere at hive af.
  4. Bland de skrællede peberfrugter med valnødder, paprika og olie. Blend det sammen til en pesto med en stavblender.
  5. Smag til med salt og peber.

Servering:

  1. Vi serverer her roastbeefen med lidt grillede tomater, asparges, champignon og vores nylavede paprikapesto.

Print opskriften

arrow_upward