Svensk Bøf Rydberg i wok

Prøv at tilberede den svenske luksus-biksemad Bøf Rydberg (Biff Rydberg) i din wok og server den med senneps- og pebercreme samt en æggeblomme. Drys til sidst persille over retten inden du sætter tænderne i den lækre klassiker.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Senneps- & pebersovs:

  1. Pisk fløden og rør de øvrige ingredienser i. Lad det trække smag nogle timer.

Wok:

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Skyl stivelsen af ternene under koldt vand.
  2. Skær kødet i 1-2 cm store stykker. 
  3. Pil løgene og hak dem fint. Hak ligeledes persillen fint. 
  4. Smelt lidt smør og tilsæt lidt olie til din paellapande eller wokpande og steg  kartoflerne gyldenbrune. Steg ikke alle på en gang, men gør det over flere omgange.
  5. Wok derefter løgene i smør og olie til de bliver bløde og begynder at tage farve. Smag til med salt og peber.
  6. Skru op for blusset under wokken og kom lidt smør og olie i. Krydr kødet og steg det ved mellem varme over et par omgange. Igen ikke alt på en gang, for så koger kødet bare. Brun kødet til det er medium i midten.

Servering:

  1. Server med senneps- & pebersovsen, syltede agurker og æggeblommen. Drys persille over til sidst og nyd denne svenske klassiker.

Tips: For at holde alt varmt, kan du stille et ildfast fad i grillen på laveste varme og komme det færdig-wokkede i når det er klar til servering.

Print opskriften

arrow_upward