Ingredienser
Sådan gør du
Wok:
- Kog først pastaen over blusset, hæld vandet fra og gem det.
- Sæt wokken over blusset, og kom olie og de hakkede hvidløg i. Når det dufter godt af hvidløg, vendes rejerne i.
- Når rejerne begynder at blive gyldne, tages de af, men efterlad så vidt muligt hvidløg og olie på panden (brug evt. en hulske).
- Hæld nu dåsen med hakkede tomater og pastavandet i sammen med krydderurterne, og skru ned for blusset til svag varme.
- Lad det hele stå og simre i små 5 min., mens du rører rundt.
- Smag sovsen til med salt og peber, og vend til sidst den kogte pasta penne og rejerne i.
- Vend det hele rundt et par gange og pynt evt. med nogle friske basilikumblade på toppen. Bon appétit!
Tip:
De hakkede tomater kan erstattes af ca. 200 g cherrytomater skåret i halve og der kan tilsættes 1 dl fløde til retten for et ekstra cremet resultat.