Pasta med rejer i tomatsauce

Har du besøgt Italien, er du sikkert også faldet over denne klassiker på menukortet. Den hører i hvert fald hjemme i ethvert italiensk hjem, hvor Mamma sikkert har sit helt eget lille tvist til retten. Opskriften her er den, som Danni fra vores Pro BBQ Team foretrækker, hvor der bruges hakkede tomater. Alternativt kan du også lave den med cherrytomater og tilsætte fløde for at gøre den ekstra cremet.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Wok:

  1. Kog først pastaen over blusset, hæld vandet fra og gem det.
  2. Sæt wokken over blusset, og kom olie og de hakkede hvidløg i. Når det dufter godt af hvidløg, vendes rejerne i.
  3. Når rejerne begynder at blive gyldne, tages de af, men efterlad så vidt muligt hvidløg og olie på panden (brug evt. en hulske).
  4. Hæld nu dåsen med hakkede tomater og pastavandet i sammen med krydderurterne, og skru ned for blusset til svag varme.
  5. Lad det hele stå og simre i små 5 min., mens du rører rundt.
  6. Smag sovsen til med salt og peber, og vend til sidst den kogte pasta penne og rejerne i.
  7. Vend det hele rundt et par gange og pynt evt. med nogle friske basilikumblade på toppen. Bon appétit!
  8. TIP: De hakkede tomater kan erstattes af ca. 200 g cherrytomater skåret i halve og der kan tilsættes 1 dl fløde til retten for et ekstra cremet resultat.

Print opskriften

arrow_upward