Ingredienser
Sådan gør du
Wok:
-
Kog først pastaen over blusset, hæld vandet fra og gem det.
-
Sæt wokken over blusset og kom olie og de hakkede hvidløg i. Når det dufter godt af hvidløg, vendes rejerne i.
-
Når rejerne begynder at blive gyldne, tages de af, men efterlad så vidt mulig hvidløg og olie af panden (brug evt. en hulske).
-
Vend nu dåsen med hakkede tomater og pastavandet i sammen med krydderurterne og skru ned for blusset til svag varme.
-
Lad det hele stå og simre i små 5 min., mens du rører rundt.
-
Smag sovsen til med salt og peber og vend til sidst den kogte pasta penne og rejerne i.
-
Vend det hele rundt et par gange og pynt evt. med nogle friske basilikumblade på toppen. Bon appétit!
TIP: De hakkede tomater kan erstattes af ca. 200 g. Cherrytomater skåret i halve og der kan tilsættes 1 dl fløde til retten for et ekstra cremet resultat.