play_circle_outline youtube
Cowboytoast Opskrift Pillegrill 1

Cowboytoast

Lækre og sprøde Cowboy-toast lavet af hakkebøffer med en krydret, men god smag af chipotle og chili og dejlig cheddarost. Fantastisk som snack, brunch eller frokosttoast

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Frokost
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Indstil og forvarm grillen til 200° C, og lad en stegeplade varme med op på grillen.
  2. Smelt smørret og steg løgene gyldne. Tilsæt sukker, 1 spsk. Engelsk Sauce og lad det karamellisere. Stil dem til side.
  3. Form bøfferne til firkanter. Drys salt på bøfferne, og hæld 1 spsk. Engelsk Sauce på hver bøf.
  4. Steg bøfferne på stegepladen i 3-4 min. på hver side.
  5. Læg to ”bunker” løg på stegepladen ved siden af bøfferne, og flip bøfferne ovenpå. Pres derefter bøffen ned på løgene med en palet og en tang.
  6. Fordel begge oste på de to bøffer og lad det smelte i ca. 2 min.
  7. Læg brødene på stegepladen, og steg dem gyldne på begge sider.
  8. Fordel sennep på både toppen og bunden af de stegte brød.
  9. Læg bøffen med løg på brødet, og læg et brød på som låg.
  10. Halver cowboytoasten på skrå og server.

Print opskriften

arrow_upward