Ingredienser
Sådan gør du
Forberedelse:
-
Skyl aubergine og squash, og skær i tynde skiver ca. 1 mm-2 mm, gerne på et mandolinjern om du har et.
-
Skrub kartoflerne, og skær dem i 1 mm tynde skiver. Brug gerne et mandolinjern
-
Skyl dine tomater og rødløg. De skal også skæres i tynde skiver. Opbevar separat så de ikke blandes sammen med andre grøntsager.
-
Hak rosmarinen fint (og bland det sammen med olivenolien og øl i en stor skål. Pil hvidløg, og hak eller riv de ned i olien og øllet. Tilsæt salt og peber, og rør det sammen.
-
Vend dine squash, auberginer og kartofler i olien/øllet.
-
Stil nu skiftevis squash, aubergine, kartofler, rødløg og tomater på højkant i fadet. Resten af olien pensler du på toppen af grøntsagerne. Læg timiankviste på toppen.
Grillen:
-
Sæt fadet i grillen på ca.180°C. Det kan tage 40-45 min. til de bliver gennemstegt og sprøde.
Servering:
- Server med lam eller andet kød, eller alene som en grøntsagsret
Tips:
Skal du lave lammekrone, kan du sætte dit grøntsagsfad under , så kommer der safter fra kronen også. Når lammet skal hvile, kan du sætte varmen op så grøntsagerne bliver sprøde.