play_circle_outline youtube
Drumsticks Kyllingelaar Opskrift 2
Drumsticks Kyllingelaar Opskrift 1

Drumsticks - BBQ kyllingelår

Drumsticks, eller bare "kyllingelår" på dansk, er perfekt grillmad til de lune sommeraftener, hvor man kan sidde udendørs og smovse i de møre og BBQ-indsmurte stykker kylling. Lårene er utrolig lette at tilberede, og du opnår masser af velsmag fra rub og BBQ-sauce samt grillsmag fra pillegrillen.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Læg kyllingelårene op i en skål og drys Traeger Chicken rub henover. Vend dem godt rundt og lad dem trække i minimum 30 min.
  2. Indstil og forvarm grillen til 170 °C. Læg kyllingelårene i grillen og grill dem i 30 min.
  3. Skru grillen op på 200 °C og grill kyllingelårene i 10-12 min. mere. Pensl lårene et par gange med BBQ- sauce undervejs. Vi bruger Traeger Apricot, men andre BBQ-saucer kan også sagtens bruges. Vi kan f.eks. også anbefale Traeger Sweet & Heat eller Traeger Que.
  4. Bland dressing af mayo, BBQ-sauce og finthakket chilli
  5. Dyp kyllingelårene i dressing

Print opskriften

arrow_upward