play_circle_outline youtube
Brunchsnack Med Æg Og Bacon Opskrift 1
Brunchsnack Med Æg Og Bacon Opskrift 2

Brunchsnack med æg og bacon

Anders "Ædedolken" Lang har været i madlaboratoriet og udarbejdet en sprød snack med æg og bacon. Disse små portionsanretninger passer perfekt til et lækkert brunchbord, eller hvis du bare ønsker en god, stor hapser af velsmag i løbet af dagen.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Snack
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Skær kanterne af toastbrødet. 
  2. Læg en skive toastbrød ned i bunden af en lille støbejernspande. Læg derefter tilskårne skiver rundt i kanten af støbejernspanden.
  3. Læg et par skiver bacon ned ovenpå brødet i panden. Tilbered gerne baconen en smule inden. Vi har letstegt baconen i grillen ved 180 °C i ca. 5 minutter.
  4. Knæk et æg ud ned i panden med bacon og brød.
  5. Afslut ved at drysse salt og peber ovenpå.

Grill:

  1. Forvarm grillen til 180 °C.
  2. Sæt dine klargjorte støbejernspander med brød, bacon og æg ind i grillen.
  3. Grill dem i ca. 20 minutter til de er gyldne og sprøde.

Servering:

  1. Drys friskhakket purløg over og afslut med lidt BBQ-sauce. Vi bruger Traeger Apricot, som har en let sød smag, der matcher brunchsnacken perfekt, men du kan sagtens bruge andre typer BBQ-sauce. 
  2. Server dem straks, mens de stadig er varme og sprøde.

Print opskriften

arrow_upward