play_circle_outline youtube
Spatchcock Kylling Paa Gasgrill Opskrift 1
Spatchcock Kylling Paa Gasgrill Opskrift 2

Spatchcock kylling med grøntsager

Spatchcock kylling er både en nem og smart måde at tilberede kylling på. Tilberedningen bliver nemlig jævn, samtidig med at kødet bliver dejligt mørt. I denne opskrift viser Mads Niemann, hvordan du griller en spatchcock kylling på gasgrillen, og for at få endnu mere smag kombinerer vi kyllingen med nogle lækre grøntsager. Grøntsagerne kan selvfølgelig udskiftes med de grøntsager, som du bedst kan lide, men vi kan helt sikkert anbefale denne kombination af squash, kartofler og forårsløg.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Start med at blande din marinade til kyllingen.

  2. Skær rygsøjlen af kyllingen og kom den i en stor frysepose sammen med marinaden. Masser marinaden godt ind i kyllingen og lad den marinere i et par timer eller i køleskabet natten over.

  3. Skær enderne og top af dine forårsløg

Grill:

  1. Varm din grill op til ca. 200 °C indirekte varme.

  2. Kom lidt olivenolie i bunden af din drop-in pande og tilfør alle grøntsagerne heri.

  3. Mas din kylling flad, kom den ovenpå grønsagerne og sæt panden ind i grillen ved indirekte varme. Lad det stå indtil kyllingen rammer en kernetemperatur på 75 °C.

Servering:

  1. Server kyllingen sammen med grøntsagerne.

Print opskriften

arrow_upward