play_circle_outline youtube
Asparges Paa Grill Opskrift Gasgrill 1
Asparges Paa Grill Opskrift Gasgrill 2
Asparges Paa Grill Opskrift Gasgrill 3
Asparges Paa Grill Opskrift Gasgrill 4

Grillede grønne asparges

Grillede grønne asparges passer perfekt til sommerens grillmiddage. Uanset om du serverer kylling, oksekød, fisk eller noget helt fjerde, så vil disse asparges være en smagfuld tilføjelse til middagen. I denne opskrift viser Mads Niemann, hvordan du kan pifte grønne asparges ekstra op. Vi giver dem nemlig først en tur på SIZZLE ZONEN og vender dem derefter i en støbejernspande med hvidløgssmør, så de bliver møre og fyldt med smag - og til sidst får de en god omgang parmesan og saltede mandler. Med andre ord: en nem og himmelsk udgave af grillede grønne asparges.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Forret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Vask aspargesene og knæk enderne af. 
  2. Bland smør sammen med hvidløg og persille.

Grill:

  1. Varm en støbejernspande op i grillen ved medium varme.
  2. Tænd grillens SIZZLE ZONE™ på høj varme. Har du ikke en SIZZLE ZONE™ sidebrænder, kan du i stedet lægge dem ind på høj direkte varme i grillen.
  3. Grill dem kortvarigt og vend dem hyppigt. De skal kun lige nå at få lidt gode grillstreger.
  4. Put et par spsk. hvidløgssmør i støbejernspanden.
  5. Fordel aspargesene i støbejernspanden og steg dem i ca. 5 minutter - dette kan variere alt efter størrelsen på aspargesene samt hvor meget bid du ønsker i dine asparges.

Servering:

  1. Riv parmesan og citronskal over de lune asparges.
  2. Drys til sidst grovhakkede saltede mandler over.

Print opskriften

arrow_upward