play_circle_outline youtube
Hotwings Opskrift Traeger Pillegrill 3
Hotwings Opskrift Traeger Pillegrill 1
Hotwings Opskrift Traeger Pillegrill 2

Hotwings

Sæt fut i smagsløgene med disse lækre, grillede hotwings. Ved hjælp af rub, barbecuesauce, chili samt røg fra pillegrillen opnår kyllingevingerne den helt rette American BBQ-smag.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Vend alle kyllingevingerne i Traeger Rub, og lad dem hvile i ca. 30 min. eller natten over på køl.
  2. Bland dippen

Grill

  1. Forvarm grillen til 105 °C
  2. Læg kyllingevingerne på grillen i ca. 1 time. Sørg for at de ikke ligger alt for tæt, så røgen kan cirkulere godt omkring dem.
  3. Tag kyllingevingerne af grillen og læg dem. Hæld BBQ-sauce i boksen og sæt låget på. Ryst den godt, så alle vingerne bliver marineret. Vi bruger Traeger Apricot BBQ-sauce, som passer rigtig godt til hotwings, men andre BBQ-saucer kan også benyttes.
  4. Skru grillen op på 175 °C
  5. Læg vingerne på grillen igen og grill dem i ca. 10 min.
  6. Pensl igen med det resterende BBQ-sauce, der er tilbage i boksen.
  7. Grill videre i ca. 10-15 min.

Anret:

  1. Drys med hakket habanero chili over kyllingevingerne. Vær opmærksom på, at habanero er en af de stærkere chili, så hvis du ikke bryder dig om stærk mad, så kan denne del udelades.
  2. Dyp kyllingevingerne i mayo-dippen og spis dem, mens de er varme.

Print opskriften

arrow_upward