Ingredienser
Sådan gør du
Forberedelse:
- Bland ingredienserne til smørret. Hvis du ikke har alle ingredienserne, kan du også nøjes med at blande smør med estragon.
- Afpuds kødet for de værste sener.
- Snit overfladen på fedtet.
Krydr kødet med salt og peber.
Grill:
- Formvarm grillen til 165 °C.
- Læg kødet ind på grillristen i ca. 30-45 min. til kernetemperaturen ligger ca. 4 °C under den ønskede sluttemperatur. Hvis du f.eks. ønsker en sluttemperatur i kødet på 58 °C, så tag den af ved 54 °C.
- Tænd grillens SIZZLE ZONE™ og lad den varme op i ca. 5 min.
- Læg kødet på SIZZLE ZONEN og vend det, når det begynder at flamme op. Grill den til den har en flot farve på begge sider.
- Læg 100 g af smørret på toppen af stegen og lad den hvile i 5-10 min. Vær opmærksom på, at kernetemperaturen kan stige yderligere, mens stegen hviler. Så kontroller evt. med et stegetermometer, så stegen ikke overstiger din ønskede kernetemperatur.
Anret:
- Skær kødet i skiver modsat af kødfibrene.
- Server resten af smørret på kødskiverne