Ingredienser
Sådan gør du
Forberedelse:
- Form bøfferne og krydr med salt og peber.
Grill:
- Forvarm grillen til 220 °C med høj varme i den ene side og lav varme i den anden side.
- Sæt støbejernspanden på grillen i den side med lav varme, og lad panden varme op.
- Hæld bouillon på panden, og når det simrer, tilsættes resten af ingredienser til sovsen. Vent med jævning til det koger op igen.
- Læg bøfferne på grillen og grill dem i 2 min. og drej dem en ½ omgang og grill dem 2 min. mere. Vend dem og gentag processen på den anden side.
- Jævn sovsen og smag til med salt og peber.
- Læg bøfferne op i saucen og lad dem simre med i ca. 8 min. (vend den efter 4 min.)
- Rist burgerbollerne på grillristen.
Anret:
- Byg burgerne: Start med bunden af burgerbollen, sennep, agurker, bøf, syltede rødløg, ketchup, rødbeder og toppen af bollen. Til sidst rigeligt med sauce og afslut med ristede løg.
Tip: Du kan altid eksperimentere med andet fyld i din bøfsandwich. Vi har fået anbefalinger om bl.a. at prøve rødkål, løgkompot, cheddarost, spejlæg, bacon og chilisauce. Så der er rig mulighed for at give bøfsandwichen et personligt pift.