play_circle_outline youtube
Boefsandwich Opskrift Gasgrill 1

Bøfsandwich

Amerikanerne er måske nok kendte for deres fantastiske burgere, men her i Danmark har vi bøfsandwichen, og hvis der er noget, der kan forbedre en hvilken som helst ret, så er det en god brun sovs - og der skal selvfølgelig være masser af det. I denne video viser Martin, hvordan du nemt kan lave hele retten på din gasgrill. Hvad der så skal puttes i din bøfsandwich er helt op til dig, men vi kan bl.a. rigtig godt lide rødbeder, syltede rødløg og ristede løg på toppen.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse

  1. Form bøfferne og krydr med salt og peber.

Grill

  1. Forvarm grillen til 220 °C med høj varme i den ene side og lav varme i den anden side.
  2. Sæt støbejernspanden på grillen i den side med lav varme, og lad panden varme op.
  3. Hæld bouillon på panden, og når det simrer, tilsættes resten af ingredienser til sovsen. Vent med jævning til det koger op igen.
  4. Læg bøfferne på grillen og grill dem i 2 min. og drej dem en ½ omgang og grill dem 2 min. mere. Vend dem og gentag processen på den anden side.
  5. Jævn sovsen og smag til med salt og peber.
  6. Læg bøfferne op i saucen og lad dem simre med i ca. 8 min. (vend den efter 4 min.)
  7. Rist burgerbollerne på grillristen.

Anret

  1. Byg burgerne: Start med bunden af burgerbollen, sennep, agurker, bøf, syltede rødløg, ketchup, rødbeder og toppen af bollen. Til sidst rigeligt med sauce og afslut med ristede løg.
  2. Tip: Du kan altid eksperimentere med andet fyld i din bøfsandwich. Vi har fået anbefalinger om bl.a. at prøve rødkål, løgkompot, cheddarost, spejlæg, bacon og chilisauce. Så der er rig mulighed for at give bøfsandwichen et personligt pift.

Print opskriften

arrow_upward