Farsbrød

Verdens nemmeste farsbrød - tilberedningen tager mindre end 20 minutter, og grilningen kræver minimalt opsyn. Perfekt til et velsmagende og bekymringsfrit måltid

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse

  1. Indstil grillen til 105°C og forvarm med låget lukket i 15 min.
  2. Bland hakket oksekød, æg, panko, salt, sort peber, Traeger Rub, rød peber og forårsløg i en stor skål.
  3. Form blandingen til et brød og krydr med mere Traeger Rub.

Grill

  1. Læg farsbrødet direkte på grillristen. Indsæt sonden i midten af ​​brødet. Luk låget og grill i 2 timer og 15 min.
  2. Øg temperaturen til 190°C og fortsæt tilberedningen, indtil den indvendige temperatur når 68°C, ca. 30 min. til.
  3. Pensl farsbrødet med ketchup, luk låget og grill i yderligere 15 min. indtil ketchuppen stivner lidt.

Anret

  1. Tag farsbrødet af grillen og lad det hvile i 15 min. før du skærer den op. Velbekomme!

Print opskriften

arrow_upward