Letrøget gazpacho

Prøv vores lækre opskrift på letrøget gazpacho, hvor vi har tilføjet et twist af øl og tilberedt grøntsagerne på Traegeren. Den friske tomatbaserede suppe får en subtil røget smag, der løfter den til nye højder. Her får du altså en perfekt sommerret, der kan serveres både som forret og hovedret.

Opskriften er udarbejdet i samarbejde med ølogfolk.dk

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Saml dine ingredienser
  2. Indstil din Traeger til 100 °C
  3. Skræl agurken, fjern kernerne og skær den i små tern. Hak og udkern den røde og gule peber. Pil og hak løget i grove stykker. Udkern og hak chilien. Pil og hak hvidløgsfeddene i grove stykker og skær tomaterne i tern.

Grill:

  1. Læg dine grøntsager på en grillbakke og sæt bakken i grillen. Grille dem i 10 min.
  2. Tag grillbakken ud af grillen. 
  3. Hæld dine grøntsager, olivenolie, malteddike, hotsauce og noget af øllet i en blender eller brug en stavblender i en skål. 
  4. Blend godt og brug evt. mere øl, hvis suppen bliver for tyk. 

Anret:

  1. Stil suppen i køleskabet i en time, så den bliver kold.
  2. Server med basilikumblade og hakket purløg.

Print opskriften

arrow_upward