Ingredienser
Sådan gør du
Sauerkraut:
- Skær hvidkålen i fine strimler. Undgå stilken.
- Kom smør i en paellapande og steg hvidkålen heri i ca. 3 min. middel varme.
- Kom vand, eddike, sukker og salt i. Hvis du vil have en mere klassisk Sauerkraut, kan du smage den til med lidt kommen.
- Lad det hele simre i ca. 10 min. og hæld derefter overflødig væske fra. Kom Sauerkrauten i et syltetøjsglas, som du har kogt på forhånd.
- Lad kålen stå køligt i ca. 2 uger.
På grillpanden:
- Grill en god Bratwurst eller en anden god pølse du kan lide. Lav gerne små snit i den.
- Pensl brødet med lidt olie og knust hvidløg. Grill brødet lige før brødet er klar.
Server:
Server med det tilbehør du kan lide. Vi foretrækker at servere de grillede pølser med Sauerkraut, syltede rødløg, fransk sennep, ost og agurke relish sammen med det grillede brød.
Husk at det altid smager bedst i selskab med gode venner.
Velbekomme!!