Grillet Bratwurst med Sauerkraut

Oktoberfest - så skal der vel noget godt i glasset og spises pølser med Sauerkraut? Her kommer et lille tip til retten, som er så enkelt men bare så lækkert. Bratwurst med Sauerkraut, der har smag af ramsløg og lidt godt tilbehør dertil. Og husk, at det altid smager bedst i selskab med gode venner.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Sauerkraut:

  1. Skær hvidkålen i fine strimler. Undgå stilken.
  2. Kom smør i en paellapande og steg hvidkålen heri i ca. 3 min. middel varme.
  3. Kom vand, eddike, sukker og salt i. Hvis du vil have en mere klassisk Sauerkraut, kan du smage den til med lidt kommen.
  4. Lad det hele simre i ca. 10 min. og hæld derefter overflødig væske fra. Kom Sauerkrauten i et syltetøjsglas, som du har kogt på forhånd.
  5. Lad kålen stå køligt i ca. 2 uger.

På grillpanden:

  1. Grill en god Bratwurst eller en anden god pølse du kan lide. Lav gerne små snit i den.
  2. Pensl brødet med lidt olie og knust hvidløg. Grill brødet lige før brødet er klar.

Server:

Server med det tilbehør du kan lide. Vi foretrækker at servere de grillede pølser med Sauerkraut, syltede rødløg, fransk sennep, ost og agurke relish sammen med det grillede brød.

Husk at det altid smager bedst i selskab med gode venner.

Velbekomme!!

Print opskriften

arrow_upward