play_circle_outline youtube
Gozney Kyllinge Pizza Opskrift 1
Gozney Kyllinge Pizza0
Gozney Kyllinge Pizza1
Gozney Kyllinge Pizza2
Gozney Kyllinge Pizza3
Gozney Kyllinge Pizza4
Gozney Kyllinge Pizza4a
Gozney Kyllinge Pizza5

Kyllingepizza

Her er opskriften på en lækker, sprød og smagfuld pizza med kylling, feta og urter udarbejdet af Gozneys ambassadør @jhysizzlepatty. Vi bruger Gozneys pizzaovne, som giver den perfekte sprøde skorpe på pizzaen.

  • texture Pizzaovn
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedning:

  1. Krydr kyllingen med salt, hvidløgspulver, italiensk krydderi og estragon. Hæld en smule olivenolie over.
  2. Varm en pande godt op.
  3. Svits kyllingebrystet på panden i 4 min. på den ene side. Vend kyllingen, og stil panden i ovnen i 14 min. 
  4. Tag det ud og lad det hvile.

Creme fraiche creme:

  1. Bland knust/revet hvidløg, hakket rosmarin og olivenolie i creme fraichen.
  2. Tilsæt salt og peber efter smag.

Butternut Squash puré:

  1. Krydr butternut squashen med paprika.
  2. Rist squashen i ovnen indtil den er mør.
  3. Blend squashen.
  4. Tilsæt rødvinseddike og hønsefond - smag til med salt og hvidløgspulver. 

Hvidløgsolie:

  1. Bland knust/revet hvidløg, chiliflager og estragon i olivenolien.

Tilberedning:

  1. Forvarm din Gozney pizzaovn til ca. 200 °C.
  2. Hak den afkølede kylling, og tilsæt citronsaft.
  3. Stræk en pizzadejkugle ud. 
  4. Fordel et tyndt lag creme fraiche creme langs bunden af ​​​​​​​​​pizzadejen.
  5. Top med et lag spinat.
  6. Tilsæt fetaost og kylling.
  7. Bag pizzaen i ca. 90 sekunder ved at dreje pizzaen med 20-30 sekunders mellemrum.

 

Anretning:

  1. Efter pizzaen er færdigbagt, anrettes den med butternut squash puré, hård ost, parmesan og hvidløgsolien.

Tip:

Juster forsigtigt pizzaen på den meldryssede pizzaspade, så den strækkes ud til spadens kanter. Giv pizzaen en hurtig ryste-test på spaden. Den skal bevæge sig frit og ikke sidde fast.

Print opskriften

arrow_upward