Ingredienser
Sådan gør du
Forberedning:
- Krydr kyllingen med salt, hvidløgspulver, italiensk krydderi og estragon. Hæld en smule olivenolie over.
- Varm en pande godt op.
- Svits kyllingebrystet på panden i 4 min. på den ene side. Vend kyllingen, og stil panden i ovnen i 14 min.
- Tag det ud og lad det hvile.
Creme fraiche creme:
- Bland knust/revet hvidløg, hakket rosmarin og olivenolie i creme fraichen.
- Tilsæt salt og peber efter smag.
Butternut Squash puré:
- Krydr butternut squashen med paprika.
- Rist squashen i ovnen indtil den er mør.
- Blend squashen.
- Tilsæt rødvinseddike og hønsefond - smag til med salt og hvidløgspulver.
Hvidløgsolie:
- Bland knust/revet hvidløg, chiliflager og estragon i olivenolien.
Tilberedning:
- Forvarm din Gozney pizzaovn til ca. 200 °C.
- Hak den afkølede kylling, og tilsæt citronsaft.
- Stræk en pizzadejkugle ud.
- Fordel et tyndt lag creme fraiche creme langs bunden af pizzadejen.
- Top med et lag spinat.
- Tilsæt fetaost og kylling.
- Bag pizzaen i ca. 90 sekunder ved at dreje pizzaen med 20-30 sekunders mellemrum.
Anretning:
- Efter pizzaen er færdigbagt, anrettes den med butternut squash puré, hård ost, parmesan og hvidløgsolien.
Tip:
Juster forsigtigt pizzaen på den meldryssede pizzaspade, så den strækkes ud til spadens kanter. Giv pizzaen en hurtig ryste-test på spaden. Den skal bevæge sig frit og ikke sidde fast.