play_circle_outline youtube
Kartoffelpizza Opskrift Gozney

Kartoffelpizza

Her er et lækkert bud på en såkaldt "hvid pizza" med tynde kartoffelskiver, rosmarinsalt og ost. Pizzaen er super enkel, men stadig enormt smagfuld.

Udarbejdet af Thomas Straker og Tom Gozney.

  • texture Pizzaovn
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Forvarm din pizzaovn til 400 °C.
  2. Skær kartoffel i tynde skiver, og blancher dem i en gryde med varmt saltvand i cirka 3 min. Tages derefter over i koldt vand.
  3. Hak rosmarin fint og bland med salt.
  4. Stræk en kugle pizzadej ud på et bord drysset med mel. Læg skiver af ost på bunden, og placer kartoffelskiverne ovenpå.
  5. Hæld lidt olivenolie ud over pizzaen.

Tilberedning:

  1. Når pizzaovnen er varm, bages pizzaen og vendes regelmæssigt for at sikre jævn bagning på alle sider.
  2. Når pizzaen er færdig, toppes den godt med rosmarinsalt og parmesan.

Tips:

Kartoffelskiverne skal kun lige overlappe med kanten, ellers bliver de muligvis ikke tilberedt som ønsket.

Juster forsigtigt pizzaen på den meldryssede pizzaspade, så den strækkes ud til spadens kanter. Giv pizzaen en hurtig ryste-test på spaden. Den skal bevæge sig frit og ikke sidde fast.

Print opskriften

arrow_upward