Hvidløgspizzabrød med ost

Hvidløgspizzabrød med ost er et godt bud på noget nemt og smagfuldt tilbehør, som passer perfekt til weekendens hyggemiddag. Enkelt at lave og lækkert at servere til gæsterne.

  • texture Pizzaovn
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Forvarm din Gozney pizzaovn til 450 °C.
  2. Hak (eller knus) hvidløg og bland med smør, indtil du har en glat hvidløgssmør.
  3. Stræk en kugle pizzadej.
  4. Kom hvidløgssmør over dejen - pas på ikke at sprede det, da det kan rive dejen i stykker. 
  5. Skær ét fed hvidløg ud i fine skiver.
  6. Tilsæt mozzarella, skiver af hvidløg og peber på bunden.
  7. Når pizzaovnen er varm, bages pizzaen i ovnen. Vend hvert 30. sekund, for at få en jævn bagt skorpe. 
  8. Når pizzaen har en jævn brun farve på kanten, er den færdig.

Tips:

Juster forsigtigt pizzaen på den meldryssede pizzaspade, så den strækkes ud til spadens kanter. Giv pizzaen en hurtig ryste-test på spaden. Den skal bevæge sig frit og ikke sidde fast.

Print opskriften

arrow_upward