Julesliders

Gør december ekstra lækker med disse små, smagfulde julesliders. Mini-burgerne bliver lavet med en kombination af medister, rødkålssalat, rødløg og selvfølgelig mayonnaise. Derved får hele herligheden en skøn snert af jul, og gør dem bl.a. perfekte til en julefrokost, hvor der rigtig skal kæles for menuen.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Julia Olsen, Onekitchenblog

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Frokost
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Rødkålssalat:

  1. Snit rødkål fint og skær appelsin i tern. Rør begge dele sammen med citronsaft, salt og peber.
  2. smag den godt til.

Mayonnaise

  1. Hak agurkesalaten, og rør det sammen med mayonnaise.
  2. Smag til med salt og peber.

Bøfferne:

  1. Tryk farsen ud af pølseskindet på medisteren og form 10 små bøffer.
  2. Spray bøfferne med smørspray på begge sider.
  3. Bøfferne skal grilles på grillens SIZZLE ZONE™ 3-4 stykker ad gangen, da de får en fantastisk smag på SIZZLE ZONEN. Har du ikke en SIZZLE ZONE™ på din grill, kan du i stedet tænde op inde i din grill på høj varme og grille bøfferne der.

Burgerboller:

  1. Grill de små slider-burgerboller inde i grillen.

Servering:

  1. Smør alle dine sliders med mayonnaisen, kom lidt rødkålssalat på dem alle, lidt rødløg og til sidst en bøf. Velbekomme!

Print opskriften

arrow_upward