Brunede kartofler med whisky

Pift din julemiddag ekstra op med disse lækre brunede kartofler med whisky. I den varme HOT WOK laves der en fantastisk blanding af smør, sukker, fløde og en generøs mængde whisky. Resultatet bliver en luksuriøs og aromatisk variant af de brunede kartofler, der er perfekt som tilbehør til julebordet.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Varm wokken op til maks. Sørg for at alle tre blus er i gang, ellers klumper sukkeret.
  2. Når wokken er varm, skrues der helt ned for temperaturen.
  3. Kom sukkeret i wokgryden, og rør jævnligt rundt, til det næsten er helt smeltet.
  4. Tilsæt smør, og lad det smelte helt.
  5. Vend fløde, whisky og kartofler i wokken. Vend dem et par gange, til de er flotte brune på alle sider.
  6. Tilsæt evt. flagesalt til sidst.

Print opskriften

arrow_upward