Ingredienser
Sådan gør du
Klargøring af grill
- tænd grillen på høj temperatur– fisken skal tilberedes ved høj varme, da den skal nå at blive sprød.
Klargøring
-
Rør mayonnaise sammen med karry, agurkesalatlage, salt og peber. Snit rødløget.
-
Del torsken, i 8 stykker.
-
Rør panko, sesam, paprika, cayennepeber og 1½ tsk. salt sammen i én skål, og mel samt 1 tsk. salt i en anden skål og pisk æggene let i en tredje skål.
- Paner fiskestykkerne – først i mel, så i æg og til sidst i panko-mikset.
- Spray fisken med smørspray på begge sider. Kom dem i fiskevenderen sammen med en tyk skive citron på hvert stykke, så de kan ligge i pres i venderen – er fiskestykkerne tykke, så blot en tynd skive citron.
Tilberedning på grill
- De panerede fisk skal nu grilles i 5-7 min., imens de kører rundt på rotisseriet i fiskevenderen. Fjern dem derefter forsigtigt fra venderen.
Servering
- Grill burgerbollerne på grillen – nu skal der samles lækre fiskesandwiches.
- Smør bollerne med karrymayonnaisen og fordel salat, rødløg, agurkesalat og et stykke fisk i hver. Så er de klar.