play_circle_outline youtube
Fiskeburger Opskrift Gasgrill 1
Fiskeburger Opskrift Gasgrill 2

Fiskesandwich

Denne fiskesandwich, eller "fiskeburger", er en fantastisk kombination af sprødstegt fisk, cremet karrymayonnaise og lækre brioche burgerboller. De panerede fisk bliver grillet sprøde ved hjælp af en fiskevender på rotisseri samt en god portion varme fra bagbrænderen. Karrymayonnaisen tilføjer et strejf af eksotisk krydderi og er en perfekt følgesvend til den sprøde fisk.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Julia Olsen, Onekitchenblog.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring af grill

  1. tænd grillen på høj temperatur– fisken skal tilberedes ved høj varme, da den skal nå at blive sprød.

 

 

Klargøring

  1. Rør mayonnaise sammen med karry, agurkesalatlage, salt og peber. Snit rødløget.

  2. Del torsken, i 8 stykker.

  3. Rør panko, sesam, paprika, cayennepeber og 1½ tsk. salt sammen i én skål, og mel samt 1 tsk. salt i en anden skål og pisk æggene let i en tredje skål.

  4. Paner fiskestykkerne – først i mel, så i æg og til sidst i panko-mikset.
  5. Spray fisken med smørspray på begge sider. Kom dem i fiskevenderen sammen med en tyk skive citron på hvert stykke, så de kan ligge i pres i venderen – er fiskestykkerne tykke, så blot en tynd skive citron.

Tilberedning på grill

  1. De panerede fisk skal nu grilles i 5-7 min., imens de kører rundt på rotisseriet i fiskevenderen. Fjern dem derefter forsigtigt fra venderen.

Servering

  1. Grill burgerbollerne på grillen – nu skal der samles lækre fiskesandwiches.
  2. Smør bollerne med karrymayonnaisen og fordel salat, rødløg, agurkesalat og et stykke fisk i hver. Så er de klar.

Print opskriften

arrow_upward