play_circle_outline youtube
Fiskefrikadeller
Fiskefrikadeller Opskrift Pillegrill 1

Fiskefrikadeller

I denne opskrift viser vi, hvordan du forvandler frisk torsk til saftige fiskefrikadeller. Fiskefrikadellerne er ikke kun velsmagende, men også meget nemme at lave, som Anders "Ædedolken" Lang viser i videoen. Server dem enten med kartofler og måske en let sauce, eller helt klassisk på rugbrød med citron og remoulade til et solidt frokostbord.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Torsk, bacon og løg køres gennem en kødhakker og vendes i en skål sammen med mel, fløde og æg.
  2. Tilsæt salt og peber, og lad farsen trække i køleskabet i en halv time, inden fiskefrikadellerne formes og steges.

Grillen:

  1. Læg en stegeplade i grillen, og varm grillen op til ca. 230 °C.
  2. Når stegepladen er godt varm hældes lidt olie på panden.
  3. Form fiskefrikadellerne med en ske, og læg dem på den varme stegeplade. Tilsæt lidt smør til stegepladen efterhånden som de vendes. 
  4. Steg fiskefrikadellerne i 5-6 min. på hver side.

Servering:

  1. Fiskefrikadellerne er gode at servere med kartofler eller på rugbrød sammen med remoulade og citron.

Print opskriften

arrow_upward