Ingredienser
Sådan gør du
Tilberedning på wok:
- Tænd din wok og lad den varme op.
- Tilføj svinekød, 2 hakket løg, kanelstang, stjerneanis, nelliker, allehånde, salt og peber. Lad det simre i 30 min.
- Tag kødet ud på et skærebræt og skær det i mindre stykker.
Sauce:
- Bland 2 teskefulde sojabønnepasta med en knivspids salt, lidt peber, 2 skefulde kogende vand fra svinekødet, lidt risvineddike og 1 spiseskefuld tomatpuré.
Fortsæt på wok:
- Steg først hakket løg og hvidløg. tag det derefter ud.
- Steg kødet i den varme Hot Wok.
- Tilsæt grøntsagerne og steg dem med.
- Tilsæt løg og hvidløg igen og steg ved minimum varme. Efter 2-3 min. tilsættes nudlerne derefter saucen.
- Afslut med at tilsætte forårsløg og servér retten fra din Hot Wok.