Yaki Udon

Yaki Udon er en japansk ret, der består af tykke udon nudler, der steges sammen med forskellige grøntsager og kød. Retten er kendt for sin intense smag og unikke tekstur. Yaki Udon er en hurtig og tilfredsstillende ret, der serveres varm og ofte som en hovedret.

 

  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Tilberedning på wok

  1. Tænd din wok og lad den varme op.
  2. Tilføj svindekød, 2 hakket løg, kanelstang, stjerneanis, nelliker, peber, allehånde, salt og peber. Lad det simre i 30 minutter.
  3. Tag kødet ud på et skærebræt og skær det i mindre stykker. 

Sauce

  1. Bland 2 teskefulde sojabønnepasta med en knivspids salt, lidt peber, 2 skefulde kogende vand fra svinekødet, lidt risvineddike og 1 spiseskefuld tomatpuré.

Fortsæt på wok

  1. Steg først hakket løg og hvidløg. tag det derefter ud.
  2. Steg kødet i den varme Hot Wok.
  3. Tilsæt grøntsagerne og steg dem med.
  4. Tilsæt løg og hvidløg igen og steg ed minimum varme. Efter 2-3 minutter tilsættes nudlerne derefter saucen.
  5. Afslut med at tilsætte forårsløg og server retten fra din Hot Wok.

Print opskriften

arrow_upward