Ingredienser
Sådan gør du
- Skær toppen af hvidløget, drys med salt og hæld en lille smule olivenolie over.
- Pak den søde kartoffel og hvidløg ind i aluminiumsfolie.
- Bag begge dele i din pizzaovn i 30 min. ved lav varme.
- Blend den bagte søde kartoffel og hvidløg med salt og mælk, indtil det bliver til en tyk sauce.
- Skær champignon i skiver.
- Stræk en pizzadejskugle ud, og dæk med sød kartoffel sauce.
- Top pizzaen med champignonskiver, ost og karamelliserede løg.
- Bag pizzaen ved 450 °C i Gozney pizzaovn i omkring 60-90 sekunder. Husk at dreje pizzaen med 20-30 sekunders mellemrum.
Tips:
Du kan lave sprøde soya champignonskiver, ved at stege dem rigtig godt i lidt olivenolie. Kom lidt soyasovs over til sidst for at give dem en lækker karamelliseret smag.
Juster forsigtigt pizzaen på den meldryssede pizzaspade, så den strækkes ud til spadens kanter. Giv pizzaen en hurtig ryste-test på spaden. Den skal bevæge sig frit og ikke sidde fast.