Ingredienser
Sådan gør du
Klargøring:
-
Forvarm din Gozney pizzaovn til 450 °C.
Oliven tapenade:
- Kom alle ingredienserne i en foodprocessor/minihakker. Puls i korte intervaller, og hold tapenaden tyk.
- Når tapenaden er blevet til en ensartet masse, sættes den til side.
Tilberedning:
- Stræk en pizzadejkugle ud, og top med skiveskåret squash, skiveskåret hvidløg, et par klatter tapenade og olivenolie.
- Top med mozzarellaen før den overføres på en pizzaspade og sættes i pizzaovnen.
- Bag pizzaen i ca. 90 sekunder ved at dreje pizzaen med 20-30 sekunders mellemrum.
- Efter pizzaen er færdig, rives parmesan ud over pizzaen.
Tip:
Juster forsigtigt pizzaen på den meldryssede pizzaspade, så den strækkes ud til spadens kanter. Giv pizzaen en hurtig ryste-test på spaden. Den skal bevæge sig frit og ikke sidde fast.