Sommerpizza med squash

Leder du efter en super smagfuld vegetarisk pizza, så er dette noget for dig! Denne pizza er toppet med en lækker oliventapenade og en god omgang squash.

Opskriften er udviklet af Drew Huston @wildcatfalling.

  • texture Pizzaovn
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Forvarm din Gozney pizzaovn til 450 °C.

Oliven tapenade:

  1. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor/minihakker. Puls i korte intervaller, og hold tapenaden tyk.
  2. Når tapenaden er blevet til en ensartet masse, sættes den til side.

Tilberedning:

  1. Stræk en pizzadejkugle ud, og top med skiveskåret squash, skiveskåret hvidløg, et par klatter tapenade og olivenolie.
  2. Top med mozzarellaen før den overføres på en pizzaspade og sættes i pizzaovnen.
  3. Bag pizzaen i ca. 90 sekunder ved at dreje pizzaen med 20-30 sekunders mellemrum.
  4. Efter pizzaen er færdig, rives parmesan ud over pizzaen.

Tip:

Juster forsigtigt pizzaen på den meldryssede pizzaspade, så den strækkes ud til spadens kanter. Giv pizzaen en hurtig ryste-test på spaden. Den skal bevæge sig frit og ikke sidde fast.

Print opskriften

arrow_upward