Pizza med champignon og løgcreme

En simpel pizza, som alligevel er fyldt med smag - det er, hvad du får med denne opskrift på en vegetarisk pizza fyldt med svampe og en lækker løgcreme.

Opskriften er udarbejdet af Drew Huston @wildcatfalling

  • texture Pizzaovn
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Forvarm din Gozney pizzaovn til 450 °C.

Løgcreme:

  1. Varm lidt olivenolie op i en gryde ved middel varme og tilsæt hakkede løg og hvidløg. Svits indtil de er bløde.
  2. Tilsæt vinen, og skru op for varmen for at reducere til det halve. 
  3. Skru lidt ned for varmen, inden du tilsætter fløden, og reducer til det halve igen.
  4. Smag til med salt og peber og evt. lidt trøffelolie til lige at pifte smagen op.
  5. Stil det derefter til afkøling.

Tilberedning:

  1. Stræk en pizzadejkugle ud, og dæk bunden med løgcremen. Top med skiver af champignon og mozzarella.
  2. Overfør pizzaen til en pizzaspade, og kom den i pizzaovnen.
  3. Bag pizzaen i ca. 90 sekunder ved at dreje pizzaen med 20-30 sekunders mellemrum.
  4. Når pizzaen er færdig, tages den ud af ovnen, riv lidt citronskal ud over pizzaen samt et drys hakket persille og friskrevet parmesan. 

Tips:

Juster forsigtigt pizzaen på den meldryssede pizzaspade, så den strækkes ud til spadens kanter. Giv pizzaen en hurtig ryste-test på spaden. Den skal bevæge sig frit og ikke sidde fast.

Print opskriften

arrow_upward