Ingredienser
Sådan gør du
Klargøring:
- Forvarm din Gozney pizzaovn til 450 °C.
Løgcreme:
- Varm lidt olivenolie op i en gryde ved middel varme og tilsæt hakkede løg og hvidløg. Svits indtil de er bløde.
- Tilsæt vinen, og skru op for varmen for at reducere til det halve.
- Skru lidt ned for varmen, inden du tilsætter fløden, og reducer til det halve igen.
- Smag til med salt og peber og evt. lidt trøffelolie til lige at pifte smagen op.
- Stil det derefter til afkøling.
Tilberedning:
- Stræk en pizzadejkugle ud, og dæk bunden med løgcremen. Top med skiver af champignon og mozzarella.
- Overfør pizzaen til en pizzaspade, og kom den i pizzaovnen.
- Bag pizzaen i ca. 90 sekunder ved at dreje pizzaen med 20-30 sekunders mellemrum.
- Når pizzaen er færdig, tages den ud af ovnen, riv lidt citronskal ud over pizzaen samt et drys hakket persille og friskrevet parmesan.
Tips:
Juster forsigtigt pizzaen på den meldryssede pizzaspade, så den strækkes ud til spadens kanter. Giv pizzaen en hurtig ryste-test på spaden. Den skal bevæge sig frit og ikke sidde fast.