play_circle_outline youtube
Pizzabidder Opskrift Gozney

Pizzabidder med ostedip

Riv, del og dyp disse hvidløgspizzabidder i en lækker kombination af ost, tomatsauce, jalapeño og mere ost.

Denne opskrift er udarbejdet af @leopardcrust.

  • texture Pizzaovn
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Pensl en støbejernspande med smør eller olivenolie.
  2. Del hver kugle med pizzadej i 12 mindre stykker. 
  3. Rul dem hver især til mindre  kugler.
  4. Placer dejkuglerne i støbejernspanden, så de danner en kant på pandens omkreds.
  5. Placer forsigtigt en lille skål omvendt i midten af dejcirklen, for at gøre plads til pizzadippen senere. Dæk til, og lad dejen hæve i 2-3 timer.

Tilberedning:

  1. Forvarm din Gozney pizzaovn til 450 °C.
  2. Fjern den lille skål fra støbejernspanden, og dæk midten jævnt med ⅔ af mozzarellaen. 
  3. Læg tomatsauce ovenpå mozzarellaen og derefter det resterende mozzarella.
  4. Top med jalapenos og baconstykker eller andre toppings efter eget valg.
  5. Sæt støbejernspanden ind i pizzaovnen, og bag bidderne med en lille flamme i 30 sekunder, indtil kanten nær flammen begynder at danne bobler.
  6. Træk støbejernspanden frem til fronten af ovnen, og drej den, så håndtaget peger mod venstre.
  7. Bag i 30 sekunder og drej derefter panden, så håndtaget peger mod højre. Bag nu i 30 sekunder mere. Centrer håndtaget igen, sluk for ovnen og bages i yderligere 2 min., så bunden af pizzabidderne får en lækker skorpe.
  8. Tag støbejernspanden ud af ovnen og frigør dejcirklen fra panden med en spatel.
  9. Tænd ovnen igen, og placer panden forrest i ovnen. Bag pizzabidderne indtil de har opnået den ønskede farve.
  10. Smør dem med hvidløgssmør, og lad dem køle lidt af, før de serveres.

Print opskriften

arrow_upward