play_circle_outline youtube
Spatchcock Kylling Opskrift Pizzaovn Gozney

Spatchcock kylling på Gozney Roccbox

En spatchcock kylling og en Roccbox er den perfekte kombination. Ved at skære kyllingen ud på spatchcock-stil kan du let have en hel kylling inde i din Roccbox, og de høje temperaturer betyder, at du kan tilberede kyllingen super hurtigt, hvilket samtidig giver enormt saftige kød!

Sørg for at udnytte den lette temperaturforskel mellem forsiden og bagsiden af Roccbox ved at placere de tykkere lår ind mod enden af ovnen, og det hurtigere tilberedte brystkød henimod ovnåbningen.

  • texture Pizzaovn
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Bland ingredienser til marinaden i en skål, og sæt den til side.
  2. Skær rygraden af ​​kyllingen fri og fjern den. Tryk kyllingen godt ned, så den ligger fladt.
  3. Gnid marinaden over hele kyllingen, og lad den marinere i 8 timer.

Tilberedning:

  1. Forvarm din Gozney Roccbox til 450 °C.
  2. Læg kyllingen i et ildfast fad og dæk med folie. Indsæt i pizzaovnen med brystet vendt mod ovnmundingen og lårene tættere på flammen.
  3. Tilbered i 20-25 min. og kontroller, at kyllingen er gennemstegt med et stegetermometer.
  4. Skru flammen ned til den laveste indstilling, fjern folien fra det ildfaste fad, og sæt den tilbage i ovnen i 1-2 min. for at gøre skindet sprødt - drej efter behov.
  5. Lad kyllingen hvile i mindst 15 min. før udskæring.

Print opskriften

arrow_upward