Karamelliserede løg med bacon og cola

Så er det tid til at pifte den klassiske burger lidt op! Denne opskrift på karamelliserede løg er nemlig det perfekte supplement til en god burger, men de kan også sagtens bruges til et hav af andre retter. Løgene får en fantastisk smag fra en god portion bacon, og colaen bidrager med den helt rette sødme.

Opskriften er udviklet af Danni Rytter Andersen, @bbq_by_rytterfeld

  • texture Wok
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Start med at at halvere løgnere, og skære bacon ud i små skiver på ca. 1 cm.
  2. Varm smørret op i din wok på mellemhøj varme.
  3. Når det er smeltet kommer du bacon i.
  4. Når bacon er gyldent, kommer du løgene i.
  5. Når Løgene er brunede af, hælder du cola og æbleeddiken i og skruer ned for varmen. Så skal det stå og simre i ca. 30 min., eller indtil det er en tyk masse med lidt saft i bunden. Husk at røre rundt undervejs, da colaen ellers kan brænde på.

Print opskriften

arrow_upward