play_circle_outline youtube
Grillet Roeget Roastbeef Pillegrill 1
Grillet Roeget Roastbeef Pillegrill 3
Grillet Roeget Roastbeef Pillegrill 5
Grillet Roeget Roastbeef Pillegrill 4
Grillet Roeget Roastbeef Pillegrill 2

Roastbeef på pillegrill

Alle kender den gode, gamle roastbeef, og selvom denne steg måske ikke nyder helt så stor anerkendelse som andre oksekødsudskæringer, så kan roastbeef altså smage ganske fremragende - især hvis den er blevet tilberedt på en Traeger grill, så den får den unikke smag fra træpillerne. I denne opskrift viser vi, hvordan du nemt bærer dig ad, og så for du ovenikøbet også opskriften på en lækker "bearnaise-kartoffelsalat", der matcher roastbeefen helt eminent.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Tænd din Traeger grill, og forvarm den til 110 °C

Kartoffelsalat:

  1. Læg de forkogte kartofler i grillen, når grillens temperatur når ca. 75 °C, mens den varmer op. Derved får kartofler en let røget smag.
  2. Tag kartoflerne af grillen, når den når 110 °C. Alternativt kan du lade dem ligge derinde længere, hvis du vil have en kraftigere røget smag.
  3. Lad dem køle af, og skær dem i mindre stykker.
  4. Rør en dressing af creme fraiche, mayonnaise, estragonessens og frisk estragon og bland kartoflerne heri.
  5. Drys med purløg.

Roastbeef:

  1. Smør roastbeefen ind i lidt olie, og stik nogle kviste timian under nettet. Drys med salt og peber.
  2. Læg den på grillen ved 110 °C, og grill den til den når en kernetemperatur på ca. 52-54 °C.
  3. Lad din roastbeef trække på et spækbræt i 10 minutter. Grillen varmes imens op til maksimum temperatur, og stegen grilles på alle sider. Lad derefter stegen hvile og fjern snorene.
  4. Skær din roastbeef ud i tynde skiver og server med kartoffelsalaten. Velbekomme.

Print opskriften

arrow_upward