Cowboysmør serveret med grillet flanksteak

Smag på det vildeste vesten med vores lækre cowboysmør serveret med saftig grillet flanksteak! En perfekt kombination af smør, hvidløg og krydderurter, der smelter på din tunge. Det er perfekt som dip til grillet kød, men kan også bruges til mange andre retter, som fortjener lidt ekstra smørkærlighed.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Julia Olsen, Onekitchenblog

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Cowboysmør:

  1. Hak hvidløg, purløg og persille.
  2. Kom hvidløg i en støbejernsgryde sammen med smør, sennep, citronsaft, citronskal, cayennepeber, paprika, timian samt lidt salt og peber.
  3. Kom lidt olie på flanksteaken og grill den på din Napoleon grill – gerne på SIZZLE ZONEN.
  4. Når kødet hviler, så skal gryden på grillen – her kan du med fordel også bruge SIZZLE ZONEN. Mikset røres sammen Ved ikke alt for høj varme. Lad det boble i nogle sekunder før gryden tages af varmen og purløg og persille røres i. Rør godt i smørret og servér det i en skål.
  5. Skær kødet i strimler og top godt med flagesalt over kødet. Velbekomme.

Tips:

Denne gang blev kødet serveret sammen med cowboysmør som en snack. Men denne smør er også fantastisk til kartofler og grøntsager. Det kan også pensles på brød eller bruges i en sandwich.

Print opskriften

arrow_upward