play_circle_outline youtube
Sproede Ribbensstegsstykker Med Sojadip Opskrift Gasgrill

Sprøde ribbensstegsstykker med sojadip

Nu pifter vi den gode, gamle ribbenssteg lidt op ved at grille den til perfektion og derefter servere den som smagfulde hapsere sammen med en skøn sojadip. En uimodståelig kombination af saftig kød og dyb smag, der får dine smagsløg til at synge!

Opskriften er udviklet i samarbejde med Julia Olsen, Onekitchenblog

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Kødet skal tilberedes ved indirekte varme – så tænd de to yderste brændere på din Napoleon grill og ram en temperatur på omkring 230°C.
  2. Gå sværene efter med en kniv, og skær så ribbensstegen ud i 3 cm tykke skiver.
  3. Kom lidt salt på begge sider, og kom skiverne i rotisserikurven. Grill kødet i ca. 1 time.
  4. Imens kødet kører rundt på grillen, så laves dippen. Hak purløg fint og rør med chilisauce, maggi og sesamfrø.
  5. Når kødet er færdigt, så skæres det ud i tern og serveres sammen med dippen. Velbekomme.

Tips:

Find gerne en ribbenssteg med primært mørkt kød, da det bedre kan holde til den lange tilberedning ved de grader fremfor det lyse kød.

Retten kan også nydes som hovedmåltid sammen med ris og en god salat

Print opskriften

arrow_upward