Ingredienser
Sådan gør du
Cochinta Pibil
- Bland achiote pasta med appelsinjuice for at lave marinaden.
- Læg en kølle fra et vildsvin (eller nakkefilet fra gris) i marinaden, og lad det stå på køl natten over.
- Placer kødet i din Traeger ved 140 grader i 10 timer. Til opskriften er der blevet brugt pecan træpiller, men du kan sagtens bruge andre varianter.
- Om ønsket kan kødet pakkes ind i bananblade eller Traeger slagterpapir for at efterligne traditionel tilberedning.
- Brug en forstøver eller pensel til at sprøjte kødet med appelsinjuice med jævne mellemrum for at holde det fugtigt.
- Når kødet er mørt, kan det pilles fra benene og fryses til senere brug.
Quesadillas con Cochinta Pibil:
- Lav quesadillas ved at fordele trævlet tilberedt kød og revet cheddar mellem dine tortillas.
- Opvarm quesadillas på begge sider i en stegepande eller grill.
Majs og Sortbønne Salsa:
- Grill majskolber med lidt olie og mexicanske krydderier, eller forkog dem og grill dem ved høj varme til sidst.
- Skær majsene af kolberne og bland dem med sorte bønner, hakket forårsløg, frisk chili efter smag, limesaft og koriander. Tilsæt salt og peber.
- Server quesadillas med en portion salsa og creme fraiche. Ekstra chilisovs som ønsket.
tips:
Du kan tilføje ekstra smag med chilisovs som "El Yucateco Habeñero".