Karbonader

Karbonader er en rigtig dansk klassiker, som er både nem og hurtig at lave. I denne opskrift bruger vi grillens SIZZLE ZONE™ sidebrænder samt en Sizzlepande til at stege karbonaderne sprøde, hvorefter vi sætter dem ind på indirekte varme i grillen sammen med nogle lækre bønnefritter, der passer perfekt til karbonaderne. Det er vejen til et rigtig hit af en hverdagsret.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Form karbonaderne.
  2. Vend dem i pisket æg med en smule mel i.
  3. Vend dem herefter i en blanding af halv mel og halv pankorasp.
  4. Krydr med salt og peber.

Grill:

  1. Tænd grillen på indirekte varme, så der kun er varme under drop-in bradepanden i midten af grillen. Læg også en Sizzlepande på SIZZLE ZONEN, og start den op.
  2. Kom 2 spsk. olie og derefter smørret på Sizzlepanden, og steg dine karbonader til de er flot gyldne på begge sider. Bare et par minutter på hver side.
  3. Kom herefter 2-3 spsk. olie på drop-in bradepanden, og rist bønnerne. Krydr med lidt salt.
  4. Sæt Sizzlepanden med karbonaderne ind i grillen, og lad dem stege 5-7 min sammen med bønnerne under låget ved indirekte varme.
  5. Lad gerne kødet trække en 4-5 min. inden servering. Velbekomme.

Print opskriften

arrow_upward