Ingredienser
Sådan gør du
Forberedelse:
- Hak hvidløg fint. Hak rødløg og persille og skær tomaterne i små tern. Vend hvidløg, rødløg, persille og tomater sammen med olie, og smag mikset til med citronsaft, salt og peber.
- Tomatsalaten kan godt bruges med det samme – men den bliver ekstra god ved lige at trække i køleskabet i en times tid.
- Riv de to oste.
Grillen:
- Tænd for din Napoleon grill og sæt plancha stegepladen på risten. Planchaen skal kun være middelvarm, så osten kan nå at smelte, før tortillaen får for meget farve.
- På hver tortilla smøres den ene halvdel med lidt creme fraiche, hvorefter der drysses lidt ost på. Når tomatsalaten skal fordeles ovenpå, så lad lige mikset dryppe af, så fyldet ikke bliver for vådt. Fordel tomatsalaten på de 6 tortillas oven på osten og cremefraichen. Fordel lidt mere ost over, og så skal den halvdel tortilla uden fyld blot foldes indover fyldet, så du har en halvmåne.
- Spray plancha stegepladen med lidt oliespray, og steg 1-2 quesadillas ad gangen. Når de alle er stegt, så er de klar til servering. Velbekomme.
Tip: Er der rester, så kan de lunes på plancha, indtil de er sprøde igen.