Quesadillas med tomat og ost

Quesadillas med tomat og ost er en lækker og enkel opskrift på mexicanske tortillasandwiches fyldt med revet ost og skiver af tomat. De er perfekte som en grillsnack og kan nydes med forskellige dips som guacamole, salsa og creme fraiche. De er hurtige at lave og fyldt med smag!

Opskriften er udviklet i samarbejde med Julia Olsen, Onekitchenblog.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Hak hvidløg fint. Hak rødløg og persille og skær tomaterne i små tern. Vend hvidløg, rødløg, persille og tomater sammen med olie, og smag mikset til med citronsaft, salt og peber.
  2. Tomatsalaten kan godt bruges med det samme – men den bliver ekstra god ved lige at trække i køleskabet i en times tid.
  3. Riv de to oste.

Grillen:

  1. Tænd for din Napoleon grill og sæt plancha stegepladen på risten. Planchaen skal kun være middelvarm, så osten kan nå at smelte, før tortillaen får for meget farve.
  2. På hver tortilla smøres den ene halvdel med lidt creme fraiche, hvorefter der drysses lidt ost på. Når tomatsalaten skal fordeles ovenpå, så lad lige mikset dryppe af, så fyldet ikke bliver for vådt. Fordel tomatsalaten på de 6 tortillas oven på osten og cremefraichen. Fordel lidt mere ost over, og så skal den halvdel tortilla uden fyld blot foldes indover fyldet, så du har en halvmåne.
  3. Spray plancha stegepladen med lidt oliespray, og steg 1-2 quesadillas ad gangen. Når de alle er stegt, så er de klar til servering. Velbekomme.

Tip: Er der rester, så kan de lunes på plancha, indtil de er sprøde igen.

Print opskriften

arrow_upward