Ingredienser
Sådan gør du
- Tænd din Napoleon grill og placér din plancha stegeplade på risten. Din plancha skal være meget varm, når brødene steges – men selvfølgelig ikke så varm, at de brænder på.
- Rør mel, bagepulver, natron og salt sammen i en skål. Kom græsk yoghurt og vand i og rør sammen. Når det begynder at blive svært at røre i, så tages dejen ud på bordet og æltes sammen. Ælt dejen i 5-7 min. for at aktivere natron og bagepulver.
- Del dejen op i 8 stykker og rul dem til boller. Kom lidt mel på bordet, og rul hver bolle tyndt ud.
- Når planchaen er klar, så sprayes lidt oliespray på og det første brød steges, indtil det er gyldent på begge sider. Det skal gerne boble flot op. Gentag, indtil alle brød er stegt færdige. Gem brødene i et stort viskestykke – dette sørger for at holde dem bløde, smidige og lune.
- Imens brødene steger, så presses hvidløg i en støbejernsgryde og smør og lidt salt tilføjes. Sæt gryden på grillen eller SIZZLE ZONEN, og smelt mikset sammen. Når smøret bobler, så slukkes der for varmen og persille røres i.
- Når alle brød er færdige, pensles de med hvidløgssmør og så er de klar. Velbekomme.
Tip: Naan brødene er frysevenlige. Når de skal bruges, så lad dem tø op og lun dem på din plancha.