Naan

Naan er bløde, hjemmelavede fladbrød, der serveres med velsmagende hvidløgssmør. De er perfekte som en lækker snack eller som tilbehør til grillretter. Du kan også rulle dem med dit foretrukne fyld for at lave en lækker og mættende snack eller let måltid.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Julia Olsen, Onekitchenblog.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Frokost
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Tænd din Napoleon grill og placér din La Plancha stegeplade på risten. Din La Plancha skal være meget varm, når brødene steges – men selvfølgelig ikke så varm, at de brænder på.
  2. Rør mel, bagepulver, natron og salt sammen i en skål. Kom græsk yoghurt og vand i og rør sammen. Når det begynder at blive svært at røre i, så tages dejen ud på bordet og æltes sammen. Ælt dejen i 5-7 minutter for at aktivere natron og bagepulver.
  3. Del dejen op i 8 stykker og rul dem til boller. Kom lidt mel på bordet, og rul hver bolle tyndt ud.
  4. Når La Plancha er klar, så sprayes lidt oliespray på og det første brød steges, indtil det er gyldent på begge side. Det skal gerne boble flot op. Gentag, indtil alle brød er stegt færdige. Gem brødene i et stort viskestykke – dette sørger for at holde dem bløde, smidige og lune.
  5. Imens brødene steger, så presses hvidløg i en støbejernsgryde og smør og lidt salt tilføjes. Sæt gryden på grillen eller SIZZLE ZONEN, og smelt mikset sammen. Når smør bobler, så slukkes der for varmen og persille røres i.
  6. Når alle brød er færdige, pensles de med hvidløgssmør og så er de klar. Velbekomme.

Tip: Naan er frysevenlige. Når de skal bruges, så lad dem tø op og lun dem så på din La Plancha.

Print opskriften

arrow_upward