Sprøde kyllingetacos

Sprøde kyllingetacos er en lækker ret, hvor tortillas smøres med kyllingefars og derefter dyppes i knuste chips, hvilket giver dem en ekstra sprød og lækker tekstur. De kan tilberedes nemt på en grill med en La Plancha stegeplade og er en fantastisk smagsoplevelse.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Julia Olsen, Onekitchenblog.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Kom mayonnaise i et glas sammen med chili skåret i mindre stykker, hvidløg, lidt citronsaft og salt. Blend det hele med en stavblender. Smag mayonnaisen til med evt. mere citronsaft og salt.
  2. Åbn posen med chips, så luften kan komme ud. Med en kagerulle knuses chipsene direkte i posen ved at banke eller rulle udenpå. Kom de knuste chips ud på en tallerken.
  3. Tænd din Napoleon grill og placér en La Plancha stegeplade på risten. Stegepladen skal blive godt varm, men pas på den ikke bliver så varm, at kyllingen ikke når at blive færdig.
  4. Snit salatbladene og hak rødløg groft og det lille løg fint. Rør kylling sammen med det finthakkede løg og salt. Smør farsen ud på de 8 tortillas.
  5. Dyp hver tortilla med kyllingesiden nedad i de knuste chips.
  6. Spray La Planchaen med oliespray og steg 2 tortillas ad gangen. De steges med chipssiden nedad først. Steg dem, indtil chipssiden har fået farve og så vendes de. Kom en skive cheddar på hver og luk grillens låg, så osten kan smelte lidt.
  7. Når de er færdige, så tages de af grillen. Stegepladen sprayes på ny med oliespray og de næste tortillas steges.
  8. Når de alle er stegt, toppes de med chilimayonnaise, agurkesalat, salatblade samt rødløg og så er de klar. Velbekomme!

Print opskriften

arrow_upward