Pulled vildsvin

Vidste du, at du også kan lave fremragende pulled pork af vildsvin? Det har Gordon P. Henriksen nemlig forsøgt sig med, og resultatet blev helt eminent. Her får du hans opskrift, som er lavet ved at langtidsgrille på en Traeger pillegrill, og så bliver der serveret en lækker fennikel-, æble- og spidskålsslaw dertil.

Opskriften er udviklet af Gordon P. Henriksen.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Lav Gordons BBQ rub ved at blande indgredienserne fra listen.
  2. Smør et par vildsvinekøller med stærk (gerne bornholmsk) sennep som bindemiddel og masserer Gordons hjemmelavede BBQ-rub godt ind og marinerer det og lad det ligge natten over. 
  3. Placér køllerne i en foiebakke og giv dem ca. 10 timer ved 125 C° i Traegeren, indtil kernetemperaturen er 92 C°. Giv den hvile før den skal ”pulles”. Husk løbende at hælde lidt øl og kødsaft over kødet for at tilføre saftighed og smag.
  4. I mellemtiden kan du lave din fennikelslaw. Start med dressingen ved at blande timian, æblecidereddike, brun farin og sennep i en stor skål. Brug derefter et mandolinjern til at snitte spidskålen, fennikel og æble, og bland det sammen med dressingen i skålen. 
  5. Sidst luner du brioche bollerne og smører dem med mayo og din yndlings BBQ-sovs og servér med pulled vildsvin og slaw indeni.

Print opskriften

arrow_upward