Pulled vildsvin

Vidste du, at du også kan lave fremragende pulled pork af vildsvin? Det har Gordon P. Henriksen nemlig forsøgt sig med, og resultatet blev helt eminent. Her får du hans opskrift, som er lavet ved at langtidsgrille på en Traeger pillegrill, og så bliver der serveret en lækker fennikel-, æble- og spidskålsslaw dertil.

Opskriften er udviklet af Gordon P. Henriksen

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Smør et par vildsvinekøller med stærk (gerne bornholmsk) sennep som bindemiddel og masserer min hjemmelavede BBQ-rub godt ind og marinerer det og lad det ligge natten over.
  2. For at lave din rub skal du blande ingredienserne sammen fra "Gordons BBQ-rub"   
  3. Derefter får køllerne ca. 10 timer ved 125 C° i Traegeren indtil kernetemperaturen er 92 C° og den lige får lov at hvile inden den ”pulles”. Køllerne er placeret i en foliebakke. Husk løbende at hælde lidt øl og kødsaft over kødet for at tilføre saftighed og smag.
  4. I mellemtiden kan du lave din fennikelslaw. Start med dressingen ved at blande timian, æblecidereddike, brun farin og sennep i en stor skål. Brug derefter et mandolinjern for at snitte spidskålen, fennikel og få nogle fine skiver æble og bland det sammen med dressingen i skålen. 
  5. Nu er det bare at lune en brioche bolle og smøre den med mayo og din yndlings BBQ-sovs og smide en bunke kød og slaw på.

Print opskriften

arrow_upward