Crunch wraps

Crunch wraps kan laves med en masse forskelligt slags fyld. Det vigtigste er saltede tortillachips, så de er knasende i midten – deraf ordet crunch wraps. De laves på Napoleon grill sammen med en La Plancha – så er der lækker mad på ingen tid.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Julia Olsen, Onekitchenblog.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Kom din La Plancha på grillen, og varm den godt op.
  2. Imens hakkes løg og peberfrugt. Når stegepladen er varm, så tilføjes lidt oliespray. Løg, peberfrugt og oksekød steges med lidt salt og peber. Når kødet er ved at være færdigt, tilføjes tacokrydderi og steges med.
  3. Tag mikset af stegepladen, og rør sammen med majs i en skål. Sluk for grillen, så La Plancha kan køle lidt.
  4. Imens snittes salaten fint og osten rives på den grove side af rivejernet.
  5. På en tortilla fordeles lidt cheddarost i midten og dernæst noget af oksekødsmikset, 6-8 tortilla chips (lad ikke nogen spidse hjørner vende ud), nogle klatter creme fraiche og salat. Så skal tortillaens kanter blot lukkes ind over fyldt, så fyldet er pakket helt ind i tortilla. Den kommer til at lige en femkant. Den lukkede side vendes nedad, så den ikke går op. Fyld og fold de andre crunch wraps.
  6. Tør din La Planca af så godt du kan, og tænd for grillen igen. Denne gang skal stegepladen ikke være meget varm. Osten indeni skal nå at smelte før crunch wraps bliver for gyldne udenpå. Steg 2-3 crunch wraps ad gangen med lukkesiden nedad først. Når den side er gylden, så vendes de og steges gyldne på den anden side.
  7. Når alle er stegte, er de klar til servering. Velbekomme.

 

Tip: De er bedst serveret med det samme, så chipsene indeni er sprøde. Men de kan også fint holde sig til dagen efter i køleskabet i lufttæt beholder og så lunes på din La Plancha eller en tør pande.

Print opskriften

arrow_upward