Varmrøget svinemørbrad på rugbrød

Denne svinemørbrad har en lækker, røget smag, der passer perfekt på rugbrød eller sammen med noget lækkert tilbehør, så som cremet kartoffelmos eller en frisk salat. Den kan serveres til enhver lejlighed, hvad enten det er en hyggelig aften med familien eller et større middagsselskab.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Mom's BBQ Kitchen.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Bland sukker og salt sammen i en pose og kom den trimmede mørbrad i posen, læg på køl i ca. 1 time.
  2. indtil kødet er blevet fast og der er væde i bunden af posen.
  3. Skyl mørbraden og tør den med et viskestykke - lad den lufttørre i 10-15 min.
  4. på en Trager sættes temperaturen til ca. 100°C og super smoke hvis det findes, giv mørbraden ca 15-20 min. til en kernetemperatur på ca. 53°C
  5. Lad kødet afkøle og skær derefter med en filetkniv - tynde skiver lidt på skrå.
  6. På en skive rugbrød anrettes først med agurkerelish derefter skiver af mørbrad - løg i tynde ringe og pyntes af med karse/ evt. ærteskud.

Print opskriften

arrow_upward