Varmrøget laksesalat med rugbrødschips

Prøv vores lækre varmrøgede laksesalat med sprøde rugbrødschips! Her får du mørt, røget laks blandet med en frisk og cremet salat, der bare smager fantastisk.
Vores varmrøgede laks er tilberedt lige tilpas og rørt sammen med sprøde grøntsager og en let syrlig dressing, der fremhæver laksens gode smag. Serveret med knasende rugbrødschips, som giver en dejlig kontrast i konsistensen, er denne salat en sand fornøjelse til frokostbordet.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Mom's BBQ Kitchen.

 

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Grill:

  1. Tænd pillegrillen og varm den op til 100 °C. Brug gerne Super Smoke, hvis din grill har det.
  2. Placer laksen på et leje af alufolie.
  3. Drys sukker og salt på laksen, og lad den hvile i 15 min.
  4. Drys med citronpeber.
  5. Bland alle øvrige ingredienser sammen (på nær rugbrødschipsene selvfølgelig).
  6. Røg laksen til en kernetemperatur på 45 °C, og tag den så af grillen
  7. Køl den ned.

Laksesalat:

  1. Pluk laksen i stykker, og hæld lidt af gangen af den våde blanding over til en passende konsistens.
  2. Laves den dagen før, kan man med fordel gemme lidt af blandingen, da fisken suger godt af dressingen.
  3. Server på rugbrød

Print opskriften

arrow_upward