Pizzasandwich

En pizzasandwich lavet på en Gozney pizzaovn er en rund pizza foldet sammen til en sandwich. Den sprøde pizzadej bliver perfekt bagt i den varme Gozney ovn, hvilket giver en autentisk og lækker smag.

  • texture Pizzaovn
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse af pizzaovn:

  1. Tænd din pizzaovn på fuld varme og lad den varme op (det tager mellem 20-40 min.)
  2. Når ovnen og pizzastenen er blevet godt varm, så skru lidt ned så pizzovnen er ca 350 °C.

Fyld:

  1. Skær tomater i halve, og put dem i en skål, hvor du tilføjer presset eller hakket hvidløg, hakket persille, olie, salt og peber. Lad det derefter stå og trække lidt.
  2. Skær ringe af rødløg.

Kylling:

  1. Skær din kylling i skiver, og steg dem gyldne på en pande.

Pizza dej:

  1. Drys lidt grov durummel på bordet, og stræk dejen ud, som du normalt ville gøre med en pizza. Hæld en smule olie på halvdelen af pizzaen, og fold den sammen, så du har en halvmåne. Put lidt olie ovenpå igen.
  2. Når din pizzaovn er ca. 350 °C, så lægger du dejen ind og lader den bage og hæve. Husk at holde øje med den, for det går hurtigt på et tidspunkt.

Servering:

  1. Åben dit brød, og fordel fyld på den ene halvdel. Vi startede med pesto på bunden og dernæst spinat, løg, mozzarella, tomatblandingen, kylling og til sidst lidt balsamico-glace. Så er den klar til servering. Velbekomme

Print opskriften

arrow_upward