Kyllingespyd med chilipesto

Kyllingespyd på grillen er en herlig sommerret, og med denne opskrift får du saftigt kyllingekød og farverige grøntsager, som alle vil elske. Men vi stopper ikke der! Vi topper nemlig herlighederne med en hjemmelavet chilipesto, der tilføjer en dejlig krydret og frisk smag til retten.

I opskriften viser vi dig, hvordan du enkelt og nemt laver disse lækre grillspyd på din SIZZLE ZONE™. Server dem som en del af en grillfest, eller bare når du har lyst til noget ekstra godt – vi garanterer, at de bliver et hit.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Pesto:

  1. Kom alle ingredienserne til pestoen i en minihakker og kør mikset til en pesto. Smag pestoen godt til med citronsaft og salt.

Forberedelse af grillspyd:

  1. Skær kylling, peberfrugter og løg i store tern. Fordel alle 3 ingredienser på 4 spyd. Rør løgpulver, hvidløgspulver, paprika, oregano, salt og peber sammen, og drys mikset over spyddene.
  2. Spray spyddene med en lille smule fedtstof.

Grillen:

  1. Kom vindskærmen på din SIZZLE ZONE, og tænd for SIZZLE ZONEN. Når den er klar, så skru ned for varmen og kom spyddene på. Da der bruges overlår, så skal spyddene have lidt længere tid på SIZZLE ZONEN, da det er mørkt kyllingekød. Vend spyddene undervejs, så de tilberedes hele vejen rundt.
  2. Når kødet er færdigt på spyddene, så tages spyddene af SIZZLE ZONEN, og de pensles med masser af chilipesto. Servér resten af pestoen ved siden af. Velbekomme.

Print opskriften

arrow_upward