Baconkartofler

Kartofler svøbt i bacon - behøver man sige mere? Det er enkelt, men alligevel drønlækkert og passer både som snack eller tilbehør til aftensmaden. Den milde røgede smag, som Traeger grillen tilfører kartoflerne, er prikken over i'et, der lige løfter baconkartoflerne til et endnu højere niveau. Og hvis du rigtig vil imponere dine gæster, så serverer du en hjemmelavet bearnaise-dip, som du også får opskriften på her.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Tænd din Traeger pillegrill og varm den op til 190 °C.
  2. Skyl kartoflerne godt, og skær dem ud i 6-8 både hver. Vend dem i allround krydderi, og vikl 1 stykke bacon om hver kartoffel.
  3. Fordel kartoflerne på din Traeger, og giv dem ca. 25-30 min., eller indtil en kødnål kan stikkes i og der ikke kan mærkes nogen modstand. Kartoffelbådene har 3 sider, så vend kartoflerne undervejs, så bacon bliver sprødt hele vejen rundt.
  4. Imens kartoflerne tilberedes, så laves dressingen. Hak skalotteløg fint, og rør sammen med creme fraiche, mayonnaise, sennep, estragon, bearnaiseessens og lidt citronsaft, salt og peber. Dressingen smages til med essens, citronsaft, salt og peber.
  5. Når kartoflerne er færdige, så er de klar til servering sammen med dressingen. Velbekomme.

Print opskriften

arrow_upward