play_circle_outline youtube
Tacos Med Ørred Opskrift Gasgrill
Tacos Med Ørred Opskrift Gasgrill 4
Tacos Med Ørred Opskrift Gasgrill 2
Tacos Med Ørred Opskrift Gasgrill 3

Tacos med grillet ørred, spidskål og melonsalsa

Grillede ørred-tacos med grillet spidskål og en lækker melonsalsa er både nemme og hurtige at lave. Vi kombinerer saftig, krydret ørred og sprødt grillet spidskål med en frisk melonsalsa, der giver dine smagsløg en fantastisk oplevelse. Det hele anrettes i lune tortillas, som gør retten til en skøn nyfortolkning af klassiske fisketacos. Servér med en iskold øl med lime, og nyd en dejlig sommeraften.

Opskriften er udviklet af Gordon P. Henriksen

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Filetér dine ørreder og krydr dem med mexicanske krydderier. Du kan bruge en færdiglavet fajita-krydderiblanding for nemhedens skyld.
  2. Skær spidskålen i kvarte og mariner dem i en blanding af olie, honning, guajillo chili og knuste korianderfrø.

Melonsalsa:

  1. Lav en frisk salsa af hakket melon, finthakket forårsløg, tomattern, limesaft, salt og peber.
  2. Tilsæt habanero-chili efter smag, og vær forsigtig – chili kan irritere øjnene, så undgå kontakt efter hakning!

Grill:

  1. Grill spidskålen på fuld varme. Den skal være en kombination af hårdt grillede, næsten brændte spidser og frisk grønt, der stadig er sprødt nogle steder.
  2. Læg den grillede spidskål til side.
  3. Grill ørredfileterne på begge sider. Pas på, at de ikke får for meget, så de forbliver saftige.

Tortillas:

  1. Varm tortillas på en lun pande.
  2. Pak de varme tortillas ind i et viskestykke for at holde dem bløde og lækre.

Anretning:

  1. Smør en klat creme fraiche på hver tortilla.
  2. Læg derefter lidt af den grillede spidskål på.
  3. Tilføj et stykke grillet ørred.
  4. Top med en skive avocado og en skefuld melonsalsa.
  5. Pynt eventuelt med ekstra lime, chili, frisk koriander og salt.
  6. Server de færdige tacos med en iskold øl og en limeskive i. Buen probecho, som man siger i Mexico.

Tips:

Du kan selvfølgelig godt bruge de store majstortillas, som man typisk får i supermarkederne herhjemme.

Print opskriften

arrow_upward